Terrassa zen a àtic d’Igualada

Interiorista
Josep Maria Alegre

Arquitecte tècnic
Marc Vidal

Localització
Igualada

Sup. construïda / útil
35 m2 /  32 m2

Durada obra
2 mesos

Finalització
2023

 

La terrassa d’aquest àtic s’ha convertit en un refugi tranquil i elegant gràcies a un projecte d’interiorisme que combina la comoditat moderna amb la serenitat del disseny minimalista. Els sofàs blancs conviden al descans i al confort, tot aportant un toc de lluminositat i sofisticació a l’espai a l’aire lliure.

El mobiliari de fusta natural per a exterior, seleccionat amb cura, s’integra perfectament amb l’estètica de l’entorn, aportant calidesa i textura. La perfileria blanca sota una pèrgola complementa aquest disseny, oferint un espai semicobert que convida a gaudir de l’aire fresc en qualsevol moment del dia.

El terra de llistons de fusta afegeix un element de continuïtat i elegància, creant una superfície harmoniosa que realça la sensació de calma i benestar. Els murs pintats amb motius zen, en tons suaus i relaxants, afegeixen un toc de serenitat i equilibri a l’ambient.

Aquest disseny minimalista i planificat acuradament transforma la terrassa en un oasi contemporani, un lloc on l’harmonia visual es combina amb la funcionalitat, convidant a la relaxació i la contemplació en un entorn tranquil i estilitzat.