Cuina amb illa a Igualada

Interiorista
Josep Maria Alegre

Arquitecto técnico
Marc Vidal

Localització
Igualada

Sup. construïda / útil
28 m2 / 25 m2

Durada obra
2 meses

Finalització
2019

 

Aquest projecte d’interiorisme ha donat vida a una cuina moderna i sofisticada amb un disseny elegant i funcional. La paleta de colors ha estat centrada en el blanc, que aporta lluminositat, amplitud i una sensació de puresa a l’espai.

El cor d’aquesta cuina és la impressionant illa central, un element que combina estil i utilitat. Aquesta illa, revestida amb taulells de superfície sòlida, proporciona una àmplia àrea de preparació i superfície de treball, convertint-se en l’epicentre de les activitats culinàries i socials.

Els armaris i prestatgeries, en tons blancs o neutres, ofereixen un contrast elegant, a més d’ampliar visualment l’espai. L’elecció d’electrodomèstics d’acer inoxidable i accessoris minimalistes complementa a la perfecció el disseny, afegint un toc contemporani i funcional a l’estètica general.

La il·luminació estratègicament ubicada ressalta cada detall i zona de treball, garantint un ambient lluminós i acollidor en tot moment. Aquesta cuina representa no només un espai per cuinar, sinó un entorn que fusiona l’elegància moderna amb la practicitat, creant una àrea perfecta per a la convivència i la creativitat culinària.