Casa unifamiliar aïllada a Sitges

Arquitecte
Héctor Hidalgo

Arquitecte tècnic
Marc Vidal

Localització
Sitges

Sup. construïda / útil
450 m2 / 320 m2

Durada obra
16 mesos

Finalització
2022

 

Planols planta parcela Projecte Héctor Hidalgo
PLANOL ALÇAT FAÇANA PROJECTE HECTOR HIDALGO

 Innovadora obra arquitectònica presenta una casa unifamiliar que desafia els límits tradicionals amb el disseny amb linies rectes pero sense arestes. La fusió de línies netes i sense arestes i formes geomètriques defineix aquesta estructura contemporània que emana modernitat i funcionalitat.

Els blocs cúbics s’entrellacen de forma harmoniosa, creant una distribució espaiosa i fluida. Grans finestrals permeten una perfecta connexió entre l’interior i l’exterior, inundant els espais interiors amb llum natural i oferint vistes panoràmiques de l’entorn.

La joia de la propietat és una terrassa espectacular amb jardí, un oasi de tranquil·litat i bellesa natural. Aquest espai exterior ofereix un lloc ideal per al descans i la relaxació, amb àrees enjardinades que conviden al gaudi a l’aire lliure i al contacte amb la natura.

El disseny d’aquesta casa unifamiliar no només ofereix un estil arquitectònic avantguardista, sinó també la perfecta integració amb un entorn verd i serè. Projecte arquitectornic Héctor Hidalgo, construcció Roibos i fotografies Kris Moya.